FAQ – Vanliga Frågor & Svar

Är SveaDejting helt gratis?

Ja, SveaDejting tar inga som helst avgifter från sina medlemmar varken för att skapa konto, prata med andra eller något annat som erbjuds på sajten.

Måste man fylla i all info?

Systemet är skapat så att du måste fylla i all information på din personliga sida men om det finns saker som du absolut inte vill avslöja så kan du helt enkelt ange ett streck i den rutan.

Kan andra se allt?

Alla kan se din personliga profil och det du har fyllt i men dom som du lägger till i favoriter, bilder och gåvor kan du välja att göra synliga för antingen alla, för dina favoriter eller för ingen.

Kan jag blockera medlemmar?

Det ska inte behövas tycker vi på sveadejting.se men tyvärr behövs det ibland och om du verkligen känner att en medlem är jobbig och inte vill att denna ska kunna kontakta dig besöker du helt enkelt hans/hennes profil och klickar på knappen ”Ignonera” under profilen.

Jag har glömt lösenordet?

Om du har glömt ditt lösenord kan du enkelt återställa det. Klicka på logga in knappen längst upp på sidan och välj sedan hänglåset bredvid logga in knappen. Ange den email adress som du har hos oss så kan du ändra ditt lösenord.

Jag har fler frågor?

Om du har fler frågor som du inte hittar svar på här på sidan får du gärna <a href=”http://sveadejting.se/om-oss/”>kontakta oss</a> så hjälper vi dig.

 

låna pengar
Försöker du sluta röka? Vi kan varmt rekommendera slutaröka.nu som har marknadens bästa sluta röka program.