Internetdejting

flirta

Tips på hur du börjar prata med en tjej eller kille som du gillar

Att börja prata med någon dvs bara att skapa kontakt med en tjej är förmodligen något utav det allra flest finnes svårast och speciellt när det gäller online där man liksom vill säga något unikt som fångar den andres uppmärksamhet samtidigt som det låter helt avslappnat och vardagligt, så hur gör man egentligen. Svaret är förstår inte så enkelt men här följer ett par tips på vad som kan vara bra att tänka på när du ska ta första steget.

1. Ställ en fråga

En fråga är enligt dom allra flesta det absolut bästa sättet att inleda en konversation med framgång. Dels så vill den som får frågan gärna svara på den och dels så visar det att du är intresserad av att veta mer om personen på ett fint sätt. Dock måste frågan vara en bra fråga för att det här ska fungera och för att det ska få en bra effekt. Frågor där svar kan vara endast ja eller nej är helt tvärtemot både tråkiga och dömda att misslyckas. Se därför till att ställa en mer personlig fråga där du vill höra den andres åsikt om något och varför denna känner så och undvik frågor som hur mår du?, gillar du kinamat och liknande.

2. Tips på bra frågor

Det är också viktigt att du ställer frågor som du själv har ett intresse i så att du kan svara på dom själv med entusiasm och vilja lyssna på den andres svar för annars kanske det märks och den andra blir sårad och irriterad av ditt ointresse. Ett par frågor som fungerar bra är hur har din dag varit? , vad har du gjort idag?, vad har du för sysselsättning?, Vad fick dig att välja sysselsättningen? , vad brinner du för?,  vad har du för mål och/eller drömmar i ditt liv?. Tänk dock på att dom sista kanske inte är frågor man inleder en konversation med direkt utan kanske ställer när dissektionen har kommit igång.

3. Va dig själv

När du ska inleda en diskussion är det väldigt viktigt att du är du själv direkt från början. Att inleda ett samtal betyder så klart även att den andra kanske ställer en fråga till dig eller berättar något till dig för att få din åsikt om det hela eller för att se hur du reagerar på dennes svar. Sitt inte och fundera på vad du ska svara utan se till att svara direkt och va dig själv. Dels förstår personen att du inte behöver betänketid eftersom du vet vad du tycker och tänker och svarar inte det du tror är bäst. Du ser även till att direkt bygga en ärlig grund vilket kommer att hålla långsiktigt om det skulle visa sig att det finns en ”conection” mellan er.

 

låna pengar
Försöker du sluta röka? Vi kan varmt rekommendera slutaröka.nu som har marknadens bästa sluta röka program.